Szeretettel köszöntelek!
Egyéni és csoportos újjászületésen, meditációkon keresztül támogatom az emberek abban, hogy ne csak a nehézségeiket és patológiáikat lássák magukban, hanem azt a spirituális magot, az életenergiát, a kreatív potenciáljukat és a szeretetképességüket, amely eredendően a részük és arra vár, hogy magukévá tegyék és hagyják kifejeződni a világban.
A születésünk, annak előzményei, a körülményei, a traumatikus élmények és érzések mind benne vannak az információs mezőnkben. Ez a tapasztalás alapvetően meghatározza az egész életünket, hatással van az alapenergia szintünkre, arra a képességünkre, hogy sikeres életet éljünk, a kapcsolatainkra, a szexualitásunkra és azon képességünkre, hogy
megtapasztaljuk az örömet. Amint a Forrásenergiába kapcsolódva, a jó és pozitív, az életünket előrevivő emlékeket megerősítjük, a traumatikus élmények könnyedén feloldódnak és helyet kaphat az új minta, új tapasztalás és program az életünkbe. Az életminőségben egyértelműen pozitív változások következnek be.
Az életem folyamán a saját születésélményemből rengeteget merítettem, de megéltem a veszteségeket is, aminek a mintái szintén az anyaméhben keletkeztek.
Jó anyaméhet adott Anya. Vártak. Jó születésem volt. Ezért sokszor és könnyen jönnek a dolgok az életemben, érzem, mikor kell váltani és könnyen váltam meg olyan élethelyzetektől, amelyekben már nem éreztem magam jól. Az a biztos optimizmus van a szívemben, hogy átmenetileg akármilyen nehéznek és vesztesnek tűnik is a helyzet, esetleg
fenyegetve érzem magam a biztonságomat, egy jobb, nagyobb dolog fog érkezni ezáltal.
Tapasztalom magam anyaként, nőként, barátként, szellemi társként, munkatársként, alkotóként az életem területein. Nyitott vagyok és hagyom, hogy a belső vezetés mutassa az utat. Mindig mutatja és számomra addig elképzelhetetlen utakra visz.
Jelen voltam és vagyok tanítóként, a felnőttek tanulását megszervező szakemberként, és ellenőrként, hol saját felelősségemről, másokért való felelősségről tanultam. Közben képeztem magam, fejlődtem, önállósodtam és elindultam a saját rendszer kialakítása felé.
Mentálhigiénés szakember, Theta Healing konzulens és Golden Rebirth tanári képzések gyarapítják a tudásomat. A csodák bővültek azzal, hogy részese és konzulense lettem a Mandorla Eszencia rendszerének, mely további eszközt és szemléletet adott nekem.

Minden mindennel összefügg és minden mindenkivel. Mi magunk vagyunk, akik a világunkat alakítjuk, és a legnagyobb képességünk az, hogy változtathatunk azon, hogy mint gondolunk helyzetekről, emberekről, a világról és magunkról. Amint megértéseket kapunk, megváltozik
az életünk.
A vízióm az, hogy olyan emberekkel kapcsolódom, akik már az életüket azzal a biztos belső tudással élik, hogy nincsenek egyedül, mindig az egységben vannak és a másokkal és az univerzummal való együttműködésben kiteljesedik az életük.
Ha úgy érzed, szeretnél ide kapcsolódni szeretettel várlak!

Comments (1)

  1. Válasz

    Üdvözlet! Ez egy hozzászólás.
    A hozzászólások moderálásához, szerkesztéséhez és törléséhez látogassunk el a honlapunk vezérlőpultjának
    Hozzászólások menüpontjához.
    A hozzászólok avatarját a Gravatar biztosítja.

Leave a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük