Nagy Ági

A benned élő vezető feltérképezése

"Amikor az egyedi fényed felragyog, apránként bevilágítod a körülötted élők világát is. És arra sarkallod őket, hogy ők is ragyogjanak."
Rebecca Campbell

Azok, akik megmutatják szeretetüket, bölcsességüket és bátorságukat, és azért dolgoznak, hogy másoknak jobb legyen, ők lesznek a vezetők. Kiválasztják őket "minőségük" alapján, és nem aszerint, mennyi pénzük van, vagy mennyit fizetnek a posztért. Ők igazán odaadók lesznek, megértik a szeretettel rendelkező embereket, és látni fogják, hogy a fiatalok a környezetük szeretetében és bölcsességében nőnek fel. Megmutathatják nekik, hogy léteznek csodák, amik meggyógyítják a világot és annak betegeit, visszaállítva az egészséget és a szépséget.

Egyre több az olyan vezető, aki érzi, szüksége van szellemi és energetikai támogatásra is. Számukra fontos, hogy megértsék a zajló tudattalanban működő energetikai folyamatokat a vezetésük alatt álló munkatársaknál, hogy javítani tudják az esetleges hibákat. Fontos, hogy a vezetők minőségi regenerálódása is megtörténjen. Minél tisztább tudattal, minél nyíltabb szívvel vezet valaki, annál jobb munkakörülményeket tud teremteni, ahol a dolgozók érzik, hogy együttműködnek a vezetőkkel. Ennek jótékony hatásaként megnő a teljesítmény.

Ha van benned szándék, hogy 

- együtt teremts, egyenrangúan, veled azonos társakkal, 

- felvállald és tudatosan alakítsd ki magad, 

- másokat a haladásukban segíts, támogass, taníts, kísérj 

- te magad is tanulj, tanuld a magad egyediségét, ezáltal is gyakorolva, tanulva mások egyedi minőségeit, tulajdonságait;

- megismerd, megtanuld az önmagadba és másokba befektetés hasznát, hasznossági szintjét, hatását, 

- ezen keresztül saját befektetett energiáid, minőségeid gondos, eredet szintű gazdájává, gazdasszonyává válhass

akkor fordulj hozzám bizalommal!

Konzultáció keretén belül dolgozunk a benned lévő motivációval, az elfogadási képességeiddel, az adás-kapás egyensúlyával és a bőség befogadásával az életfeladatodon keresztül.  

Várlak egyéni konzultáción!