Nagy Ági

Rólam

Az egyik nagy ajándéka az életemnek a családom, a másik pedig a hivatásom, amit szenvedélyesen élek és beteljesítek, ezért nagyon hálás vagyok, de közben folyamatosan kutatom, hogy ebben én hol is vagyok, és ki vagyok és hogyan tudom megtartani az egyensúlyt a szabad lényem, az elkötelezett hivatástudatom és a családom között.  

A szellemi utamon rengeteg kérdés és kétség merült fel bennem az elmúlt 15 év alatt. Vállaltam a kétségeimen keresztüli utat és vállaltam a kockázatokat, így tudok utat nyitni benned Önmagad beteljesüléséhez.

Ahhoz, hogy igazán jó segítő legyek, tanításokat vettem magamhoz. Így tanultam pszichológiát és mentálhigiénés szakemberként több spirituális, öngyógyítást segítő programon tanultam meg teremtési technikákat. Ezek mind eszközök voltak a továbblépéshez. De semmit sem értek volna, ha nem kezdem el ezeket hasznomra fordítani és megtanulni teremteni.

Minden ember vágyik beteljesült életre és mindenkinek egyéni útja van oda. Felismerni önmagunkat, képességeinkre ébredni és használni az energiákat természetes állapottá kell válnia. 

Biztosan Te is érezted már, hogy több van, mint amit látsz a szemeddel. Érezted már Te is, hogy vannak láthatatlan segítők körülötted. Tapasztaltad már biztosan, hogy ha feladsz valamit, frappáns megoldásokat hoz az Univerzum. Érezted már, hogy bizonyos emberekkel össze vagy hangolódva és fél szavakból is megértitek egymást, másokkal meg nem. Biztosan azt is tapasztaltad, hogy ha nem találtál egy tárgyat, akkor, ha megnyugszol, egyszer csak ott terem, ahol előtte már megnézted. Tapasztaltad már Te is, hogy kevesen értik, amit érzékelsz, és nem tudod kinek elmondani, megbeszélni, bizonyosságot kérni. Csak úgy magadban forgatod a történteket. Érezted-e már, hogy bármennyi spirituális tanfolyamot elvégezve sem haladsz sehova, csak tyúklépésben jutsz előre, csoportról és tanítóról tanítóra, mesterről mesterre váltasz, hol ezt tanulod, hol azt tanulod, de valójában nem tudod, mit is kezd az információkkal. Biztosan volt veled is, hogy megrekedtél, nem tudtál tovább lépni. Ha az a válaszod, hogy „igen ezeket érzem, éreztem, de most már szeretném használni a tudást”, akkor tarts velem, érezd meg a saját utadat, kezdj el járni rajta. Haladj és teremtsd meg az új valóságodat. Alkosd meg az életedet. Hozz még több Fényt a világba. Legyél JELEN. Éld meg a hivatásodat. Működj együtt a teremtő nőkkel, férfiakkal. 

Hívlak az utadra és ha készen állsz akkor hívj bátran!

Kapcsolat