Nagy Ágnes

A benned élő vezető feltérképezése

"Amikor az egyedi fényed felragyog, apránként bevilágítod a körülötted élők világát is. És arra sarkallod őket, hogy ők is ragyogjanak."
Rebecca Campbell

Azok, akik megmutatják szeretetüket, bölcsességüket és bátorságukat, és azért dolgoznak, hogy másoknak jobb legyen, hitem szerint ők az igazi vezetők. Ők erre a „posztra” a minőségük alapján, és nem aszerint kerülnek, hogy mennyi pénzük van, vagy mennyit fizetnek érte. Ezek az emberek odaadóak, megértik a szeretetet az emberekben és megmutatják, hogy fiatalok hogyan nőhetnek fel szeretetben és bölcsességben. És azt, hogy léteznek csodák, amelyek a világot gyógyítják, s ami visszaállítja az univerzális rendbe az egészséget és a szépséget.

Egyre több az olyan vezető, aki érzi, szüksége van szellemi és energetikai támogatásra is. Számukra fontos, hogy megértsék a zajló tudattalanban működő energetikai folyamatokat a vezetésük alatt álló munkatársaknál, hogy javítani tudja az esetleges hibákat. Fontos, hogy a vezetők minőségi regenerálódása is megtörténjen. Minél tisztább tudattal, minél nyíltabb szívvel vezet valaki, annál jobb munkakörülményeket tud teremteni, ahol a dolgozók érzik, hogy együttműködnek a vezetőkkel és megnő a teljesítmény.

Ha úgy érzed,  

FORDULJ HOZZÁM BIZALOMMAL!