Golden Rebirth TM  – Arany Újjászületés workshop

Miért különleges ez a workshop? 

A Golden RebirthTM  workshop során az életedről, a működésedről való gondolkodásod új területére lépsz. Az újjászületés egy életmeghatározó élmény és a leghatékonyabb módja, hogy el tudj indulni a saját utadon. 

Születési mintája minden embernek van, minden embernek más, abban él és működik. Kevés az, aki fel tudja ismerni a saját működésében ezt az első mintát, ezért a gyakorlatok úgy kerültek összeállításra, hogy egymásra épülve az egyéni oldódásokat támogassa. 

A Golden RebirtTM folyamatvezetése mindenki számára azt adja, ami a fejlődésének megfelelő. Azt tapasztalom, hogy bárki bárhonnan is érkezik, bármilyen előképzettséggel, vagy anélkül, azonnal tud a programon kapcsolódni.  

A folyamatvezetés során a születési mátrixodon dolgozunk test, lélek és szellemi szinten. A belső, igaz lényed alapenergiája a szeretet, erő, akaraterő és szabadság, s ha bármelyik alapenergia blokkolva van, akkor hiányként élheted meg. Csoportban egymást segíti mindenki az oldódások során, de mégis egyénileg mennek végbe a folyamatok, az egyéni megélésekből annyit osztasz meg, amennyi akkor fontosnak érzel. 

Golden Rebirth workshopot jelenleg 1, 2 vagy 3 napos programként szervezem –  Kattints ide!

Hogyan zajlik? 

A születéssel te magad vállaltad ezt az inkarnációt, fizikai testbe érkeztél. 

A tudattalanban lévő információkat meditáción keresztül érjük el. Az egész oldódási folyamatot olajok és zene segíti. 

A workshop első részeként a ráhangolódás során megismertetlek a születési mátrix 8 szakaszával és feltárul számodra, hogy Neked milyen rejtett elakadásod lehet, ami eddig az életedet működtette. 

A születési minta szakaszain meditációkkal és gyakorlatok segítségével megyünk végig, igazság munkát végzünk (gyökérproblémák keresése, traumák oldása, testi blokkok elengedése, felülírás).

Többek között szó lesz, szakaszonként:

Előzetesen bejelentkezés szükséges. A részvétel feltételei:
- befizetett előleg
Hozz magaddal: kispárna, takaró, papír, toll (ha jegyzetelni szeretnél), jóga szőnyeg, víz, és könnyű ebéd. 

Pszichiátriai kezelés alatt álló érdeklődők sajnos nem vehetnek részt a programon!