Golden Rebirth - Arany Újjászületés

Fókuszban a flow, öröm, élvezet, beteljesülés, kiáradás

Ez egy különleges tréning, ahol irányított, egymásra épülő gyakorlatokkal oldjuk és felülírjuk a megrekedés, elindulás, vízzel való negatív tapasztalat, testnedvekkel szembeni ellenérzés, kapcsolódási nehézség, intimitási nehézség, szexuális problémák gyökértémáit. A folyamatvezetés során oldódnak Édesanyával, Édesapával való kapcsolódási nehézségek, így a nőkkel és a férfiakkal való kapcsolódási problémák is.

Kiknek szól?

Nőknek és férfiaknak 25 év felett.

Lentebb olvashatod “Milyen panaszok utalhatnak születési traumára?”  Várandós anyukák, illetve babavárás előtt álló szülők számára saját születésükkel való munka nagy segítséget nyújt a babájuk szép születésélményhez. 

A tréning hatása többek között:

Miért a születési mintán dolgozunk?

Az életünk minősége nagyban eredeztethető a születésünk minőségétől. Számos panasz mögött a születés alatt és után elszenvedett feldolgozatlan nehézségek és traumák állnak. A születés első nehéz élményei az élet majdnem minden területére kihatnak, így hogy sikerül-e később feldolgozni, illetve élményszinten korrigálni azokat vagy sem, kulcsfontosságú kérdés. 

Hogyan zajlik?

A születésed során tapasztalt emlékek valójában működő gondolati programok, hitrendszerek és energetika lenyomatok, amelyek ezzel a különleges folyamattal, megfelelő harmonizálással felszínre hozhatóak és átalakíthatóak. Olyan testes gyakorlatsorok követik egymást, amiben az oldódás, kivezetés és az új minta integrálása szinte egyszerre történik.
Ezen a két napon a születési dinamikákkal megyünk (indulás, fordulat, nyomás, határok, áramlás, passzivitás-aktivitás, élmény stb) a kreativitásra erőteljes hatással van a folyamat. Olajok, zenei hangok segítenek.

A tréning 2. napján vízi újjászületés lesz. A vízben végzett oldó gyakorlatsorok oldják az ősbizalom, elindulás, bátorság, kitartás, éezelmekbe bemerülés és egyes érzékszervi blokkok okait. 

Időpont: 2023. október 28-29.

Időbeosztás

október 28. 10:00-17:00
október 29. 9:00-16:00

A program helyszíne: Harmónia Jógastúdió Békéscsaba, Dr Becsey O. u. 22.

Részvételi díj:  60 000 Ft  
(a részvételi díj tartalmazza a fürdő belépőt is)
(az online születésoldáson résztvevők és azok, akik már voltak Golden Rebirth tréningen 10 000 Ft kedvezménnyel tudnak részt venni)

JELENTKEZÉSHEZ KATTINTS IDE!

A jelentkezés előfeltétele pár perces telefonos egyeztetés.