“A két legfontosabb nap az életedben: a nap, amikor megszületsz, és a nap, amikor megtudod, miért.”
Mark Twain

Intuíció fejlesztése

Mindenki életfeladattal és képességekkel született a Földre. A legnagyobb feladatod, hogy felfedezd ki vagy valójában.

Minden, amit megtapasztaltál ebben segít, még ha nem is mindig volt jó tapasztalatod. De valamit megtanulhattál. Megtanultál felállni, elengedni, elfogadni, használni a belső erődet. Most itt az idő, hogy felismerd az eredendő teremtő képességeidet és saját szolgálatodba állítsd azt. 

Mindannyian egy Kozmikus Térből érkeztünk. Az életfeladatodra kötött megállapodást valójában a magad Isteni mivoltjával írtad alá. Ezért, ha összekapcsolódsz az Isteni lényeddel, aktiválod az életfeladatod megvalósításához rendelt energiákat is. Az Isteni lényed a játékos, szabad, önfeledt és határtalan erő, ismeri a lehetőségeket, kapcsolatban van az összes fényhozó és fényt horgonyzó lélekkel. 


A Kozmikus Bölcső workshop azért született, hogy hozzásegítsen a képességeid felismeréséhez és tudatos használatához.
Képes vagy megnyitni magad a varázslattal teli világodba, ahol a másokkal való kapcsolatban rengeteg örömöt élhetsz át. Elkezdesz emlékezni arra, amit mindig is tudtál, csak a külső elvárások, a kisebbségi érzéseid miatt a tudattalanba süllyedt és várja, hogy újra felfedezd.
Az intuíció az érintkezés új módja az Emberi Lény és a Felsőbb Énje között.

Szeretettel várlak a varázslatra! 

Hogyan zajlik?
A program csoportos meditációk és gyakorlatok összhangjából áll.
Milyen hatása lehet?
Kioldódhatnak a képességeidet akadályozó blokkok, segíthet összerendezni benned az eddig tanult ismereteket és megnyithatja a gyakorlatban is használható érzékelési potenciálokat. Magabiztossá tehet abban, amit tudsz már, és segíthet a továbblépésben, tiszta emberi kapcsolatok kialakításában, az új teremtési minták használaban, megengedővé, ellazulttá és örömtelivé teszi a létezésed a Földön.
Teremteni indulsz, megnyílni, örülni, ölelni, szeretni, élvezni, ami vagy.
Érintett témák: 
leszületés, megállapodásunk Istennel, alapenergiák, Kozmikus Szülők, Isteni Tudatmező, Eredet frekvencia, a szeretet minőségei, tisztán érzékelés, látás, hallás, telepátia, szívtér, kristálytudat, védelmi hálók, semlegesítés, idővonal.