Fedezd fel, ki vagy Te!

Újjászületés 

"Itt az ideje olyan új történetet írni, amely nem a küzdelemre, hanem a haladásra összp​ontosít."
Nancy Kacungira

Ki vagy és kivé akarsz válni? Vannak-e traumáid a múltból, amiket nem tudtál feloldani? Készen állsz az életed új útjára? Készen állsz felemelni az életed és aktívan teremtővé válni benne? A kvantum újjászületési folyamatok segítenek abban, hogy visszatérj oda, ahol minden elkezdődött, hogy felemeld az életed, használd a Tiszta Tudatosság Forrását és meggyógyítsd magad. 

Az újjászületés a szabadságod kulcsa. Önmagad felismerésének e​lső lépése itt kezdődik. Születéssel te magad vállaltad ezt az inkarnációt, fizikai testbe érkeztél. A tested és az energiameződ őrzi, és naponta felidézi a születési mintádat, mert ez a minta a térkép, ami a tudattalanban működik és vezet az életedben. Az újjászületés egyéni és csoportos formában is elérhető, egy módszer, egy rendszer, ami felszabadít a hiány, a nincs, a kiszolgáltatottság, a „kevés vagyok” érzések alól. Felszabadít a döntési nehézség, a kétségek, a kiúttalanság, megrekedés érzéseitől, a változástól való szorongásból, az ördögi körökből, amiket már olyan régóta futsz. Megadja a szabadságodat, hogy változtass, igazán magad válaszd, megtapasztald az erődet, és megnyisd magad az új lehetőségeknek. A szabadságod ott kezdődik, hogy belevágsz és felülírod a születési mintád hibás ​beidegződéseit, hogy végre igazán élvezd az életet és teremts, megtudd, hogy KI IS VAGY TE VALÓJÁBAN?

Golden Rebirth TM -
Arany Újjászületés workshop

Egyéni újjászületés
konzultáció 

Lehetséges az újjászületés, lehetséges sejt- és DNS-szinten visszamenőleg újraírni a születésed történetét akkor is, ha valójában császárral születtél, vagy ha eddig a születéssel kapcsolatos pozitív minták egyéb ok miatt hiányoztak az élettörténetedből. Tudd, hogy korábbi tapasztalataid a korábbi hitrendszereid, mintáid eredményei, és hogy az új minták elsajátításával új tapasztalások jönnek.

Mi a születési mátrix? 

Magzati korból az emlékek a tudattalanban tárolódnak. Mindenki benne él a születési mátrixában, ugyanis ez az első fizikai tapasztalat a Földön. A születési mátrixban tanult módon reagálunk, döntünk, és éljük meg a férfi vagy női mivoltunk elfogadását is.  A szüleidnek vannak emlékei és biztosan meséltek is neked arról, hogyan vártak, hogyan érkeztél, de a saját tapasztalatod feltárása sokszor egészen meglepő felfedezéseket hozhat, amitől az egész életed megváltozhat, új irányt vehet.

Mi várható egy újjászületési folyamat hatására? 

Mi utalhat a felnőtt életben magzati és a születés során történt nehézségre, traumára?