Golden Rebirth - Arany Újjászületés - Békéscsaba 
1 nap

Fókuszban a döntés, megoldás, továbblépés, siker

Várlak erre a különleges tréningre, hogy irányított, egymásra épülő gyakorlatokon keresztül oldódjanak ki a döntési nehézség, tehetetlenség, kiszolgáltatottság érzést és testi érzeteket generáló gondolati minták és energetikai lenyomatok, hogy végre felszabadulj, élvezhesd az életed ajándékait, sikert és bőséget tapasztalj.

Az első fizikai tapasztalat a születésedben történt, így a nap folyamán a leszületéstől a megszületésig tartó teljes időszakot is oldjuk, fókuszban a három döntés (leszületés, megszületés, táplálék és szeretet elfogadás) és a továbblépés blokkjainak oldása.

Ha beragadtál egy élethelyzetbe, nem tudsz dönteni, nem találod a megoldást és ettől egyre inkább frusztrált vagy, nincs ötleted és cselekvésképtelennek érzed magad, akkor most itt a lehetőség, hogy végre valóban felszabadítsd magad a nyomás alól és sikerre vidd az életed.

Miért a születési mintán dolgozunk?

Az életünk minősége nagyban eredeztethető a születésünk minőségétől.
Számos panasz mögött a születés alatt és után elszenvedett feldolgozatlan nehézségek és traumák állnak.
A születés első nehéz élményei az élet majdnem minden területére kihatnak, így hogy sikerül-e később feldolgozni, illetve élményszinten korrigálni azokat vagy sem, kulcsfontosságú kérdés.

Hogyan zajlik?

A születésed során tapasztalt emlékek a különleges technikával, megfelelő harmonizálással felszínre hozhatóak és átalakíthatóak. Olyan testes gyakorlatsorok követik egymást, amiben az oldódás, kivezetés és az új minta integrálása szinte egyszerre történik.

A folyamatot olajok, zenei hangok segítik.

Kiknek szól az újjászületés?

A tréning hatása többek között:

Várandós anyukák, illetve babavárás előtt álló szülők számára saját születésükkel való munka nagy segítséget nyújt a babájuk szép születésélményhez.

Időpont: 2023. szeptember 23. 10:00-17:00

Helyszín: Harmónia Jógastúdió Békéscsaba Dr. Becsey O. u. 22.

Részvételi díj: 30 000 Ft

Foglalási díj: 10 000 Ft
A fennmaradó részt a programon tudod rendezni.
Pszichiátriai kezelés alatt állók nem vehetnek részt a workshopon.
  

Nagy Ágnes 
Golden Rebirth tanár

JELENTKEZÉSHEZ KATTINTS IDE!