Nagy Ágnes

Férfi-Nő Egyensúlyban Elvonulás

Sok nő azt mondja, hogy a férfiak bizonytalanok, nem találják a helyüket, nem mernek elköteleződni, vagy csak kihasználnak. Hol vannak a minőségi, tudatos férfiak, akik biztonságot nyújtanak és éreznek engem?

A férfiak szerint nők egy külön világ képtelenség megérteni őket, tele vannak elvárásokkal. Hol vannak az érzékeny, finom és könnyed nők akik nem drámáznak, hanem öröm az élet?

Akkor most ezt feloldjuk. 

Erre a három napra várjuk azokat a nőket és férfiakat, akik hajlandóak újjászületni a kapcsolataikban is.

Mi várható?

A program egy csodálatos helyszínen és kényelmes körülmények között kerül megtartásra, ezzel is megengedve magunknak a testi, lelki ésszellemi bőséget.
Lesznek olyan energetikai oldódást segítő, irányított folyamat vezetések, amelyek a férfi és női teremtőerő felszabadítására irányulnak.
Meditációkkal és gyakorlattal segítjük a belső intuíció felébredését.
Foglalkozunk az intimitás megengedésével gyakorlatban is és gyakorlatokat hozunk az lengedés, elutasítás és elfogadás megéléséhez, és energetikai felszabaduláshoz.
A nőies és férfias jelleghez való visszataláláshoz szakrális szertartásokat és eszközöket mutatunk.
A nők számára méhtisztítás, energetikailag megtisztítja a korábbi kapcsolatok, veszteségek energetikai mintáit hogy átkódoljuk a gyönyör az intimitás és a bőség befogadását.
A Férfiaknak a természetes vadász ösztöneikkel való kapcsolat erősítse az erőbe, önazonosságba való beleállását segítjük.

A legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat együtt, felszabadítva az évezredek elutasítottságát és alá-fölé rendelődését átírva. A NŐ gyógyítja a férfit és a FÉRFI ugyanúgy gyógyír a nőnek.

Várjuk azokat a társainkat, akik készen állnak egy könnyed , örömteli együtt megújulásra.

Tartja: 
Nagy Ági - mentálhigiéné és újjászületés tréner
és 
Barát Szilvi - önismeret fejlesztő, méhtisztító

Helyszín: Siófok
Utazást segítjük összeszervezni a résztvevőknek telekocsiba

A tábor díja: 85 000 Ft
amely tartalmazza a bőséges vega étkezést és a szállás díját is. 
Helyedet kérlek 30 000 Ft előleg befizetésével foglald le.

JELENTKEZÉSHEZ KATTINTS IDE!