Nagy Ágnes

GOLDEN REBIRTH

Budapest, 05.11-12. 

Sokan eljutottak arra a szintre, hogy felismerik a régi működéseiket, látják a játszmákat, leteszik a megfeleléseket. Habár már látszólag nincs reagáló énünk a külvilág régi jelenségeire, a dolgok mégsem változnak, mert a fizikai testben a régi lenyomatok, traumák mintái még megtalálhatóak.

A valódi megújulás akkor következik be, ha ezek az energetikai lenyomatok is eltávolításra kerülnek és helyettük más pozitív minta kaphat helyet.

Ezen a két napon egymásra épülő gyakorlatokon keresztül szabadul fel az egész energiarendszer, hogy a fizikai élet változzon és beteljesüljenek a vágyak. Valójában mindenki két nap alatt megszüli az új önmagát, a legjobbat magából.

A gyakorlatok a születés 8 szakaszának programozottságát, mintáit oldják, tágítják a tudatosságot és erőforrást szabadítanak fel. Szó lesz: alapenergiák, leszületés előtti fogadalmak, genetikai minták, családi minták, női-férfi energiák, a „nem vártak” vagy nem abban a nemben vártak, amiben születtem problémái, szaporodási és gyarapodási programok, családi minták és működtető szabályok, jó és rossz anyaméh, 3 döntés, megfelelési kényszerek, ellenállás, aktivitás, passzivitás, megengedés, elengedés problémái.

Ez az év a megújulásról és az együttműködésről is szól. Aki részt vesz erősíti azt a teret, amiben az egyéni transzformáció végbemegy, ez a tapasztalat is megsokszorozott és magasabb rezgésminőséget ad.

Mindenkit várunk, aki úgy érzi, hogy a valódi átalakulást szeretne az életében.

Időpont: 2024. május 11-12.

(időbeosztás: szombaton 10:00-17:00 óra, vasárnap 9:00- 15:00 óráig tart)

Helyszín: Fénymag központ, 1022 Budapest Rókushegyi lépcső 6 szám 5 kapucsengő

Költség: 60 000 Ft

20 000 Ft előleg befizetése a jelentkezés feltétele. A létszám korlátozott, jelezd minél hamarabb a részvételi szándékodat!

További részleteket emailben kérhettek.

Könnyű étkezést, kávét, teát biztosítunk. Ha hozol magaddal ebédet, melegítésre van lehetőség. Egyéb információkról a jelentkezőket személyesen tájékoztatjuk a tréning előtt. Személyes egyeztetésre van lehetőség 30/411-14-17 (Ági) vagy a 70/371-2121 (Anikó) számon.

Vezeti:

Szabadi Anikó - Golden Rebirth tanár, Source Memory Healing , Coach , Családállítás

Nagy Ágnes - Golden Rebirth tanár, mentálhigiénés szakember, tréner

Regisztráció

Regisztráció

Köszönjük! Az üzeneted elküldtük.
Üzenet nem lett elküldve, kérlek, próbáld meg később!