Nagy Ágnes

A belső erő felszabadítása

Megújulás online workshop

Születésünkkel hoztuk az élethez szükséges erőt. A magzati időszakban azonban sok olyan hatás érhetett, amelyik az erő működését leblokkolhatta.

Ha ez a blokk sokáig feloldatlan marad, akkor kihat az élet összes területére, kiszolgáltatottnak és áldozatnak érzi az ember magát, a fejlődése stagnálhat. Megreked és nehezen kezd új dolgokba, döntésekben bizonytalan, szorong, folyamatosan kételkedhet, bátortalan és azt érzi, hogy másokat kell szolgálnia. Akinél az erő energia nem áramlik szabadon, inkább elszenvedője az életének és nem az alkotója.

Ha azonban felszabadul az erő, akkor visszatér az ember teremtési potenciáljába és beindul a gyarapodás, növekedés. Képessé válik bármit elérni, amit szeretne.
A születésoldás folyamatával azokon a szakaszokon megyünk végig, ahol sérülhetett az erőenergia és rárétegződött a jelenlegi működési mód.

Neked szól ez a workshop, ha érzed, hogy

Hogyan zajlik?

Végigmegyünk a születés szakaszain, a tudat beragadás okait és a tanult működési módokat oldjuk. A tudatod tágításához meditációs technikákat használunk. Új gondolati mintákat kapsz és ez az egész energiarendszerre pozitív hatással lesz.
Lesznek gyakorlatok, amelyeket könnyen meg tudsz csinálni. Folyamatosan visszajelzések lesznek. Újjászületés meditációval és jövőkép teremtéssel zárjuk a napot.

A program google meet alkalmazáson keresztül élőben zajlik. Stabil internetkapcsolat szükséges.

Időpont: 2023. december 9. 10:00-17:00
A programon való részvétel ára: 20 000 Ft

Jelentkezni 12.08-ig emailben a nagyagi@nagyagi.hu email címen tudsz.
vagy

IDE kattintva tudsz!