Nagy Ágnes

Rólam

Persze ahhoz, hogy változzon valami, a változtatás szándéka szükséges a partnereim részéről. Tarts Velem, ismerd meg és használd végre a benned rejlő erőt, akaraterőt, szabadságot és szeretetet, amit a Földre születéseddel alanyi jogon megkaptál! Képzettségeim:
Mentálhigiénés szakember (2006)
Theta Healing konzulens (2014)
Golden Rebirth tanár (2018)

Szeretek kapcsolódni új dolgokhoz, embereket megismerni, új területeket felfedezni, megtartani értékes kapcsolatokat. Tapasztalom a családban lenni élményt, tudok földet művelni, a termést learatni. Jól főzök, festek, énekelek és hangszeren játszom. Párkapcsolatban élek, két fiunk van, harmóniát teremtünk az otthonunkban. Mialatt ők nevelkednek megtanultam tanítani, együttműködni, projektet vezetni, ellenőrizni, szervezni, együttműködni a Forrással fizikai szinten is. Közben a hiányt, krízist, gyászt, veszteséget is megéltem, tanultam belőle hinni a legsötétebb, legmélyebb állapotban is. 

Sok érdekes dolgot hozott nekem az élet, de azt figyeltem meg, hogy lehet bármennyire is a vágyaim szerint való dolog, ami kecsegtetett, nehezen engedtem el a régit, és az új dologba érkezés előtt keresztülmentem egy nagyon zavaros és zaklatott folyamaton, újra és újra, mintha bele kellene, hogy préseljenek az utamba. Azt éreztem, hogy kibírhatatlan nyomás kell sokszor, hogy utána nagy erővel megérkezzem. Akár első intézményeimbe, munkáimbe, kapcsolatokba. Gyakorlatilag mély krízisbe kerültem a döntéseim után. Elkezdtem foglalkozni ezzel a szakasszal tudatosan, feltárult előttem, hogy a születésem utolsó szakaszainak bevésődéseit ismételtem meg minden egyes alkalommal. Ez volt a belépő a születési mátrix sorsalakító világának megismeréséhez.  

Hívlak az utadra és ha készen állsz akkor hívj bátran!

Kapcsolat