Nagy Ági

Rólam

Velem született képesség, hogy a dolgokat holisztikusan – test, lélek, szellem egységében – érzékelem. Egy ideig nem tudtam ezzel mit kezdeni, elindultam a tanítás irányába tanulni. Tanító lettem, majd különféle menedzsment technikákkal bővítettem a tudást, ami vezetésre inspirált. Mivel szeretek elmélyülni magamban, gyorsan reagálok a külső dolgokra és viszonylag rövid időn belül hozok döntést intuitív érzékelésem kifinomult. Olyan területeken dolgoztam, ahol használtam ezeket a képességeket. Megértettem a nagy összefüggéseket, emberi rendszereket, folyamatokat érzékelni, mikro- és makrokörnyezet hatásait érzékelni az emberi folyamatokban is. Mindezt a belső vetítővásznamon látni. Mentálhigiénés szakemberként az emberi psziché tudományát és fejlesztési lehetőségeit, a testi, lelki harmónia elérésének útját tapasztaltam, ami kinyitotta a kaput a tudatomnak, aládolgozta a személyiségemet a későbbi segítői munkámhoz. Már kétségek nélkül rábíztam magam az Univerzum irányítására, arra az útra, amit bejártam, amire hívlak Téged.

Az öngyógyítás, energiaemelés, fényérzékelés, médiumitáshoz szükséges képességeimet Theta Healing-et tanulva, gyakorolva műveltem ki. De még mindig bennem volt az érzés, hogy oké, hogy vannak technikák, az egyik embernek megy, a másiknak nem, van, aki érzékel és van, aki nem, de biztosan van egy EGYETEMES információ, amivel minden embert az EREDENDŐ KÉPESSÉGEI, FELADATA megtalálásához el lehet juttatni. Kell lenni valaminek, ami felemeli az áldozatból, a kicsinységből az embert, hogy visszataláljon az IGAZ útjára és beteljesítse a feladatát. Különböző szinteken vagyunk az önismeretben, különböző úton vagyunk Önmagunk felé, de a születésünk - az egységes minta - rendelkezésünkre áll.

Mindenki, aki a Földön van, egy születési tervvel és egy kódolt útvonallal született ebbe a dimenzióba, az Édesanyja dimenziótartó kapuján keresztül. Arra a helyre, abba a családba, azokhoz a szülőkhöz, azokhoz a közösségekhez okkal érkezett mindenki. Tehát, ha biztosan tudni akarjuk, KIK VAGYUNK? MI DOLGUNK? MIK A KÉPESSÉGEINK? HOGYAN TUDUNK VÁLTOZTATNI MAGUNKON? HOGYAN VÁLTOZTASSUNK A KÜLSŐ VILÁGUNKON? a születési útvonalat kell megfejteni és felülírni. Ha a születés EREDET energiáját megérzi az ember, megállíthatatlanul elindul a test, lélek a szellemi fejlődése útján, beteljesíteni Önmagát. A születési mátrix átírását a GOLDEN REBIRTH programon tudod megtenni. Ha a képességeidet szeretnéd alkotó módon használni, teremteni, a születés előtti időre emlékezve a KOZMIKUS BÖLCSŐ programot ajánlom. Mindkét program transzformatív.
A belső átalakulás útján járókat egyéni konzultáción is segítem, hiszen minden embernek egyedi karmikus, genetikai, generációs blokkjai is vannak, ami testi tünet, vagy lelki blokkon keresztül mutatkozik.

A segítői munkámmal a célom az, hogy minél többen Önmagukká váljanak, megtapasztalják a képességeiket és beleálljanak az életfeladatukba.
Ha eldöntötted, hogy IGEN, ÖNMAGAM VÁLASZTOM, HASZNÁLNI AKAROM A TUDÁST, akkor tarts velem, kezdj el járni az UTADON! Alkosd meg az életedet! Hozz még több Fényt a világba! Legyél JELEN. Éld meg a hivatásodat! Működj együtt a teremtő nőkkel, férfiakkal! 

Hívlak az utadra és ha készen állsz akkor hívj bátran!

Kapcsolat