Mik a születésünk ajándékai?

Ha megtapasztaltad az elég jó születés és jó anyaméh élményét, akkor csodálatos minta készletet kaptál az élet zökkenőmentessé tételéhez.  

Amikor már készen álltál a leszületésre, terved volt DÖNTÖTTÉL és INDULTÁL. Nem volt túl korán, túl későn éppen IDŐBEN. KÉSZEN ÁLLTÁL. AZ ISTENI IDŐZÍTÉSEDDEL ÖSSZHANGBAN levést megtapasztaltad. A saját kompetenciádat tapasztalod, dönthetsz a változási folyamataidról, ezért az életben is képes vagy változásokat elindítani. Azt érzed, hogy minden időben történik és nem sürgetnek. BÍZOL MAGAMBAN. 

A FOGANTATÁS szakaszában a szüleid egyetértettek a születéssel, vágytak rád és szerelmesek voltak, így megtanultad, hogy VÁGYNAK RÁD, ELFOGADNAK, ÖRÜLNEK  NEKED az életben is, a kapcsolataidban is. Minden SIKERÜL, amibe belefogsz az életben. Tapasztalod, hogy elfogadnak az emberek. A PÁRKAPCSOLATodban is a kölcsönös nagyrabecsülést és elfogadást tapasztalod. Elismernek a saját nemedben és kétségeid sincsenek a saját női és férfi minőségeddel kapcsolatban. Nincs másoknak való megfelelési kényszer és így EGYÜTTMŰKÖDSZ a világgal és az Univerzummal. Tudod, hogy bármi történik BÍZHATSZ és TÁMOGATVA vagy. ŐSBIZALOM érzése van benned. BŐSÉG vesz körül, hiszen az anyaméhben is tapasztaltad ezt. 

Ha egyedül voltál az anyaméhben, akkor megtapasztaltad, hogy JOGOD VAN AZ ÉLETHEZ és ELFOGLALTAD A HELYEDET. Ezért az otthonodban, a munkában, a baráti és párkapcsolatban egyes szerepeidben megéled, hogy kényelmes és nyugodt élet vesz körül, amiben sok öröm, boldog kapcsolatok, kölcsönös segítés van. A szerelmi életed ragyogó, harmonikus és EGYÜTT teremtitek a jövőt a társaddal. 

Az anyaméhben eltöltött idő háborítatlan és a növekedésed szeretetben és biztonságban zajlott, ezért az életedben is azt éled, hogy a VÁGYAIDAT, TERVEIDET azok FEJLŐDÉSÉT bizalommal és reménnyel telve, türelmesen várod. 

Egyre kisebb lett a hely és egyre nagyobb baba lettél már vágytad a találkozást anyával. A GYÁSZ érzése benned volt azzal, hogy el kellett hagyni az anyaméhet, meggyászoltad magadban, lelketek ebben a közös térben búcsúzott egymástól. Érezted, hogy anya megtart és elengedheted a RÉGI DOLGOKAT, HOGY ÚJ DOLGOK KÖVETKEZZENEK.

A születésed napján érezted az ÉRETTSÉGET magadban, és meghoztad a DÖNTÉST a SZÜLETÉSRŐL. Az életedben is TUDSZ DÖNTÉSEKET HOZNI és TUDOD, HOGY MI A LEGJOBB DÖNTÉS egy helyzetben, időben. 

SAJÁT RITMUSODAT megérezted, amikor az anyaméhben elindultak a fájások és EGYÜTTMŰKÖDTÉL anyával a születési görcsök idején. Megérezted a HATÁRAIDAT és anya határait és érezted, hogy különálló vagy, de mégis segítséget kapsz, nem vagy egyedül. Ismered a SAJÁT RITMUS, A PIHENÉS és AKTIVITÁS időszakait és tudod elfogadni és erőforrásként használni. Tudod azt is, hogyan vedd magadhoz az ERŐDET. Ahogy az aranykapu megnyílt, megtanultad, hogy a dolgok jó irányban mennek az életedben, ha NÉHA MÉG SZORULT HELYZETBEN IS VAGY, jön az enyhülés és a bizakodás, hogy tartasz valami új felé. Megtanultad, hogy KÖNNYEDÉN TALÁLSZ MEGOLDÁSOKAT A PROBLÉMÁIDRA AZ ÉLETBEN IS. Tudod az is, hogy KÜLSŐ IRÁNYÍTÁS NÉLKÜL BIZONSÁGOS ÉLNI. 

A kitolási szakaszban megtapasztaltad a SZŰK HELYZETBEN való haladást, KÜZDÉST és a SZŰK HELY adta INTIMITÁST. Már vártad, hogy a végére érsz és tudtad, hogy közeleg a boldog beteljesülés, a születésed gyönyörtelisége, az EXTÁZIS. INTIMITÁSOD és SZEXUALITÁSOD beteljesül az életben. KREATÍV ÉS ÖNKIFEJEZŐ VAGY. Megtanultad itt azt is, hogy a FLOW-ban lenni jó, hogy van saját FLOWD. Örömmel oldasz meg dolgokat az életedben, ERŐS VAGY. Könnyedén elengeded a KONTROLLT az életedben és élvezed a LÉTET, mert tudod, hogy minden a legjobb irányba tart, a beteljesülés felé.

Amikor a levegőre kerültél a SZABADULÁS, SZABADSÁG átható élményét tapasztaltad meg. Szereted az életedben is SIKERRE vinni a terveidet, dolgokat és megéled a FELSZABADULTSÁGOT. ÉLVEZED, amit AKOTTÁL.

Azonnal Édesanyádra tettek, aki szeretettel ölelt magához, bármennyire kicsi és gyenge voltál együtt örült veled. Örömöt okoztál azzal, hogy megszülettél, hogy végigcsináltad. Az életedben is EL TUDOD FOGADNI az ELISMERÉSEKET és tudod, hogy MEGÉRDEMLED A PIHENÉST ÉS A SZERETETET. A köldökzsinóron keresztül kapcsolódtál a méhlepényhez és megtanultad ott, hogy MINDEN, AMI A TIÉD MEGKAPOD. TÁPLÁLVA VAGY, BŐSÉG VAN, akkor is, ha PIHENSZ és TÖLTŐDSZ. A TÁPLÁLÉKON KÍVÜL AZ ÉRZELMI BŐSÉG IS RENDELKEZÉSEDRE ÁLL és csak kapod, csak kapod. 

Ahogy a méhlepény információi áttöltődtek, TE DÖNTÖTTÉL, hogy mikor választod le a köldökzsinórt magadról. Az életedben is könnyedén engedsz el olyan dolgokat, amelyek már nem szolgálnak és tudsz FÜGGETLENNÉ VÁLNI, SAJÁT RENDSZERT KIALAKÍTANI.