Nagy Ágnes

Újjászületés Nagy Ágival

Szenvedély, kiáradás, érzékiség

Abban segítek, hogy létrejöjjön a belső egyensúlyod és saját felsőbb éneddel biztonsággal kapcsolódj.

Támogatói munkám célja, hogy kialakuljon a középpontoddal a stabil kapcsolat, tapasztalatokat szerezz és kialakítsd a saját rendszeredet. Tudom, hogy a középpont belső iránytűként működik, nem visz tévutakra, hanem segít kiteljesedni az életben.

A belső középponttól való eltávolodást sokszor azok a gondolati programok okozzák, amelyeket már a földi élet kezdetén tapasztaltunk. Később, erre az első tapasztalatra rárétegződtek továbbiak, sajátos működéseket és nehézségeket hoztak létre.

A csoportos újjászületés kiváló módja annak, hogy ezeket az első tapasztalatokat és hitrendszereket transzformáljuk.

A rendelkezésre álló időben a szenvedély, érzékiség, kiáradás blokkjainak oldására fókuszálunk.

Beszélünk a motiváció, szenvedély, érzékiség és kiáradás születéskori alapmintáiról és a kreatív erőről.

Olyan gyakorlatot hozok, ahol megtapasztalhatod, mi történik, ha döntesz és igent mondasz magadra, belevágsz és elindulsz az úton, végig tudsz menni és közben magadhoz veszed az erőt. Tapasztalhatod az élvezetet, a boldog megérkezést és az energiaáramlást. Új mintát kaphatsz önátadás, együttműködés, ősbiztonság, elengedés, megengedés, befogadás és a szabadság témákban. Az érzékelésedre pozitív hatással lehet a folyamat.

Amennyiben traumatikus, nehéz születésed volt (megrekedés, beragadás, köldökzsinór probléma, beavatkozás stb) ezek lenyomatai oldódhatnak.

Azoknak is jó szívvel ajánlom a folyamatot, akinek a jó megszületés élménye nem hiányzik az élettörténetéből.
A valódi megújulás akkor következik be, ha ezek az energetikai lenyomatok is eltávolításra kerülnek és helyettük más pozitív minta kaphat helyet.

Ez a tréning a Healing fesztivál keretein belül kerül megtartásra, ahol sok más program is lesz.

Időpont: 2024.08.10. 07:00 - 2024.08.11. 01:00
Helyszín: CSABDI

Jelentkezés (Link)