Nagy Ágnes

"Amikor egy nő életet ad a gyermekének, nem csak az angyalok, hanem minden női felmenője vele van. Azok, akik már rég elmentek, mind odasereglenek, és minden erejükkel a születés csodáját segítik."
A. O. Esther

Anyaságra való felkészítés

Anyává lenni annyit jelent: megnyílni a határtalan végtelen felé

Anyaként tudom, hogy a babavárásra való felkészülés, a várandósság a teljes átalakulás állapota. Módosul a tudat, mert már nem Én vagyok, hanem MI. Az életet adni, a legnagyobb ajándék. Ilyenkor kisbabák és Édesanyák is születnek. Akik mind az igazi csodának lehetnek a részesei.

A baba megszületéséhez felkészítések és könyvek vannak, de az igazi nagy felkészülés már lélekben megkezdődik, a fogantatás előtt 3-6 hónappal, amikor az édesanya lelke összekapcsolódik a babával.

Amikor a megszületendő lélek kapcsolódik az anyához, megnő a szülő felelőssége. A korán kialakuló szeretet tud könnyíteni az új földi szférához való akklimatizálódásban, jó anyaméhet tart a fejlődésre. A jó anya áldozatot hoz, beszélget megszületendő gyermekével, mindent vállal egy másikért, hisz egyenrangúak ebben a csodálatos misztériumban.

A tudatos felkészülés, a saját születéssel való belső munka hozzásegít ahhoz, hogy az anyaság szellemi és lelki útját megtisztítsuk az új kis lélek befogadásához. Ilyenkor javaslom az egyéni születésoldást .

Amennyiben késik a baba és ennek fizikai okai nincsenek, a szülők keresik a lehetőségeket, hogy művi úton sikerülhessen a megtermékenyítés. Sokszor az a probléma, hogy a sikertelen kísérletek lelkileg megviselik a családot. A nők magukra maradnak ezzel a belső sikertelenséggel. Ilyenkor okokat és magyarázatokat keresnek és lehetőségeket arra, hogy megértsék és hatással lehessenek a testük elengedő, befogadó állapotára. 

A születésoldás és az újjászületési folyamatok tapasztalataim alapján nagyon jó hatással vannak a babavárásra és a születésre való felkészülésre is. Anya is születik és baba is. Az édesanyák hatással lehetnek arra, hogy minél komplikáció mentesebbé tegyék az érkezést és a születést. Saját félelmeikkel nem kell magunkra maradni, lehet feloldani és mást teremteni. Ezért a szülőknek, babaváróknak is alkalmasak a programjaim, hogy energetikailag dolgozzanak a saját születési mintájuk blokkjainak oldásával, felülírásával.

Golden Rebirth Újjászületés illetve egyéni születésoldás

Ha megszületett a kisbaba, akkor tudjuk, hogy a szívünk örökre a testünkön kívül is dobog. A legjobbat szeretnénk adni a gyermekünknek. Mindenből. Mégis sokszor azt látjuk, hogy szorong, hogy bármit megtennénk, de nem értjük, miért nem érzi magában a biztonságot? Mi a gond? 

A saját születésem oldásai hatással vannak és voltak a gyerekeimre, ez látható és érezhető. Ahogy bennem megszűnt egy-egy félelem góc, úgy bennük is feloldódott. Megértettem és segítettem nekik abban, hogy saját magukhoz még közelebb jussanak. Ugyanúgy a saját születésem oldása hatással volt a női felmenőimre is. 

Minden nő, aki magát gyógyítja, gyógyítja az összes felmenő asszonyt, aki előtte érkezett és összes születendő leányt és fiút, aki még utána érkezik. 

Boldog Babavárás program azért született, hogy a felkészülés, a lélekvárás, az összekapcsolódás idejét emelje. Meditációkkal, beszélgetéssel, szertartásokkal, zenével és finom kényeztető olajokkal teremtjük meg ezt a közös átalakulási utat.